enuk

Холодний виноградний шашлик

Автор , Категорія Всяке різне, Опубліковано 22.6.2008

Холодний виноградний шашликЗараз літо, спека, хочеться чогось холодного та соковитого. А як на рахунок замороженого винограду?

Усі ми хоча б раз пробувати заморожувати виноград. А заморожувати виноград на паличці (як льодяник на паличці чи шашлик)?

Чому заморожувати виноград на паличці зручно? Тому що в такому форматі пальці не будуть торкатися до винограду – не будуть мокрими та липкими.

Щоб приготувати холодний виноградний шашлик знадобиться:

Виноград (будь-якого кольору та розміру, обов’язково помитий).

Дерев’яні палички для шашлика. В залежності від розміру винограду треба брати ширші чи вужчі палички.

Холодний виноградний шашлик

Інструкції:

Помий виноград та висуши його рушником. Обірви виноградини з грона, якщо треба – обірви хвостики.

На 20 сантиметрову палочку насели 6 виноградин (населяй виноградини по довжині, протикаючи отвір зі сторони, якою виноградина кріпилася до гілочки).

Населивши всі виноградини помісти виноградні палички у пакет. Залиш у морозильній камері на ніч.

Наступного ранку у тебе будуть чудові ласощі для гостей чи дітей.

Холодний виноградний шашлик

За таким принципом можна також заморожувати і інші фрукти (наприклад суниці). Передклад із моїми примітками www.makeandtakes.com.

Теги:
Також читайте на Зроби Сам(А):

|


7 Коментар(ів) до “Холодний виноградний шашлик”

  1. Дуже цікава ідея. Люблю виноград, шкода що ще не сезон. Поки він дозріє, попробую за Вашим рецептом охолодити полуниці та черешні.
    З Вами цікаво. Натхнення Вам та нових ідей.

  2. дякую :)
    теж читаю Ваш блог :)

  3. […] продожвення літньої теми про заморожжування – ваза з льоду. Цим туторіалом Зроби Сам(А) завдячує […]

  4. Olesya says:

    Тыльки що з дачі, їли шашлик з риби. Нажаль раніше не натрапила сюда :-) Наступного разу спробуємо. Дякую.

  5. пробуйте :) буде цікаво почути я у вас вийшло :)

  6. Creative says:

    Круто! Треба спробувати. така собі креативна ідея…

  7. Leen says:

    Ми такі “шашлички” робимо час від часу. Але крім винограду, ще ріжемо диню і кавун (нанизуємо так, щоб фрукти чергувались) Дуже смачно:)
    Можна й інші фрукти додавати, це вже на смак.

|


Like what you see? Drop me a comment! Thanks!